BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (2024)

Japanese Dream Spa

Behandelingen

JAPANESE HEAD SPA

De Japanese Headspa is afkomstig uit, de naam zegt het al, Japan. The Japanese Head Spa (haar/hoofdhuidverzorging) is een professionele verzorgingstechniek gericht op de hoofdhuid en het haar. Het is een zeer effectieve hoofdhuidverzorging, waarbij natuurlijk ingrediënten worden gebruikt om de hoofdhuid op maat te verzorgen en de voedingsstoffen aan te vullen die het haar nodig heeft De gezondheid van je haar bij de wortels wordt vaak over het hoofd gezien. Niet bij ons. Onze Head Spa reinigt diep, ontgift en revitaliseert de hoofdhuid om blijvende glans en groei te bevorderen. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van veganproducten, zodat onze klanten nooit worden blootgesteld aan gifstoffen of chemicaliën.

De behandeling

Wij beginnen de behandeling met het maken van een hoofdhuidscan door middel van een mediscoop. Hiermee maken wij een analyse van de hoofdhuid en brengen wij de conditie van jouw haar in beeld. Vervolgens start de behandeling en kom jij te liggen in onze Japanese Headspa. De hoofdhuid wordt intensief gereinigd en gezuiverd waardoor de ophoping van restproducten worden verwijderd. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van stoom, waardoor de poriën open gaan staan en jouw hoofdhuid goed kan ademen. Als optie kunnen wij een haarmasker aanbrengen, op basis van wat jouw haar en hoofdhuid nodig heeft, zodat dit direct wordt opgenomen in de hoofdhuid. Gedurende de behandeling worden er verschillende hoofdhuidmassages toegepast. Dit is goed voor het stimuleren van de doorbloeding van de hoofdhuid, wat vervolgens ook weer een positief effect heeft op de haargroei.

Wat is inbegrepen bij een Japanese Head Spa?

Door de hoofdhuid diep te reinigen en olie, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen, worden de haarzakjes ontstopt en kan de hoofdhuid ademen. Dit verbetert de gezondheid van de hoofdhuid en vermindert de vettigheid.

Door de hoofdhuid te masseren wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spanning in de hoofdhuid verlicht en haargroei bevorderd.

Door middel van stoom wordt de hoofdhuid en het haar voorzien van voldoende zuurstof. Dode huidcellen worden verwijderd, de haarzakjes worden ontstopt, de droogheid van de hoofdhuid wordt verminderd en de haargroei wordt bevorderd.

De hoofdhuid en het haar worden gereinigd en gehydrateerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de gezondheid van de hoofdhuid wordt verbeterd en vermoeidheid wordt verlicht.

Natuurlijke organische kruiden worden gebruikt in combinatie met professionele technieken om de hoofdhuid te verzorgen. De kruiden dringen diep door in de hoofdhuid, stimuleren de bloedsomloop, voeden het haar en reguleren tegelijkertijd de talgafscheiding van de hoofdhuid. Dit voorkomt overmatige droogheid of vettigheid van de hoofdhuid, verbetert de gezondheid, vermindert roos en voorkomt haaruitval, jeuk en hoofdpijn.

Hoogwaardige shampoos, conditioners, haarserums en haarmaskers worden gebruikt voor professionele verzorging om haarschade te verminderen en de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, waardoor het haar gezonder, veerkrachtiger en zachter wordt. Vraag naar onze producten voor thuisgebruik.

Afhankelijk van verschillende hoofdhuidproblemen wordt een gepersonaliseerde behandeling gegeven, zoals het reguleren van talgafscheiding, het verwijderen van roos, het verlichten van jeuk en het voorkomen van haaruitval.

Onze behandelingen

Wij bieden verschillende behandelingen aan. Zie de pagina Tarieven voor meer informatie.

BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (3)

TRANSFORMATIONAL CUPPING

Transformational Cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe.

Wij behandelen bij Dream Spa de meridianen banen (energiebanen) van het lichaam. De meridianen zijn banen waar je energie stroomt, zij geven energie aan al jouw organen. Vaak rondom deze banen ontstaan de meeste verklevingen en afvalstoffen verzamelen zich. Afvalstoffen maken ons ziek en brengen vertraging in ons systeem.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden.

BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (4)

Waar is transformational cupping goed voor?

  • Striae
  • Ziektes
  • Trauma's
  • Gewrichtspijn
  • Hoofdpiijn
  • Ontstekingen
  • Emotionele blokkades
  • Cellulitis
  • Strakker worden van het lijf
  • Vermoeidheid
  • Bindweefsel
  • Organen

Het cuppen werkt optimaal als je ook iets aan je voeding wil doen. Vind je dit lastig en weet jij niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag en bieden ook detox sap- en voedingsschema’s aan. Ook zonder deze voedingsaanpassingen zal het cuppen jou helpen.

BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (5)

VOORDELEN CUPPING

Skin
improvement

√ Cellulites

√ Striae

√ Littekens

√ Anti-aging

BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (6)

Health
improvement

√ Bloedcirculatie

√ Afvalstoffen afvoeren

√ Onderhuidse verklevingen

√ Gewrichtsklachten

BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (7)

Mental
improvement

√ Anti stress

√ Energieboost

√ Anti depressie

√ Zelfverzekerde

BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (8)

BEHANDELINGEN – Japanese Dream Spa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5969

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.