Veelgestelde vragen – Japanese Dream Spa (2024)

Japanese Dream Spa

Veel gestelde vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Algemeen

Tot 48 uur is annuleren gratis. Stuur ons na het online annuleren van je afspraak een app en wij storten het bedrag terug. Korter dan 48 uur of bij no-show wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Via de bevestigingsmail die jij krijgt, na het maken van je afspraak, heb je een link om je afspraak te verplaatsen of annuleren.

Japanese Head Spa

De behandeling is voor mannen en vrouwen of je nou voor een hoofdhuid probleem komt of voor de ontspanning.

Het verzorgen van je haar en hoofdhuid is belangrijk om het hoofdhuidgebied te verbeteren, haargroei te bevorderen en een gezonde hoofdhuid te behouden. De kwaliteit van het haar is nauw verbonden met de gezondheid van de hoofdhuid. Als deze beschadigd is of het gebied van de hoofdhuid niet goed is, kan dit de groei en gezondheid van het haar beïnvloeden.

Het is mogelijk om een Japanese Head Spa te boeken met haarextensions. Let op: boek de behandeling hair extensions treatment. Deze behandeling is op maat gemaakt voor klanten die haarextensions hebben. Hierbij geld wel alleen weave extensions.

Al onze ingrediënten zijn veilig voor elk soort behandeld haar! Echter, als je onlangs een chemische behandeling hebt ondergaan binnen een week voor je Head Spa afspraak, is er een kans dat de kleur/keratine kan opstijgen tijdens ons ontgiftingsproces. Daarom raden wij aan om ten minste een week te wachten na een haarbehandeling voordat je een Head Spa krijgt. We raden ook aan om minstens een week te wachten na onze Head Spa voordat je chemische behandelingen uitvoert. Je wilt geen chemicaliën aanbrengen op een pas gereinigde hoofdhuid!

Onze specialisten hebben ervaring met alle soorten haar, van dun & breekbaar, dik & stug, golvend, krullend, poreus tot zelfs kaal! Het haar zelf is eigenlijk niet zo belangrijk, want tijdens de Head Spa richten we ons vooral op de hoofdhuid. Uiteindelijk is de Head Spa een hoofdhuidbehandeling. Zolang je een hoofdhuid hebt, kunnen we je een Head Spa geven. We vragen je alleen om ervoor te zorgen dat we goed bij je hoofdhuid kunnen. We kunnen geen behandelingen uitvoeren bij klanten met extensions, vlechten of sew-ins, omdat deze de toegang tot de hoofdhuid en de poriën belemmeren.

Onze Head Spa maakt gebruik van volledig organische en natuurlijke ingrediënten, daarom is het volledig veilig voor zwangere klanten. Echter, sommige gasten kunnen zich zorgen maken over de blootstelling aan bepaalde kruiden en oliën, zoals lavendel, terwijl ze in verwachting zijn. Daarom kun je het beste je arts raadplegen om te zien of je iets moet vermijden. Een ander punt van zorg is dat je tijdens de hele duur van de dienst volledig plat op je rug moet liggen. Als je hier niet toe in staat bent, kun je misschien beter wachten tot na de bevalling voordat je de spa met het hoofd probeert.

Ja zeker! Je kan een cadeaubon aanschaffen en dit kan tegen extra betaling leuk ingepakt worden. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Transformational Cupping

Het beste kun je BIO bleekselderij kopen en zelf in een sapcentrifuge of slowjuicer drinken.) Zuivel, gluten en suiker laten staan!

Als je een double detoxing effect wilt en snellere resultaat, zeggen wij doen!

Een intensieve massage met een detoxing effect op het lichaam.

Voor de behandeling 2 glazen water en na de behandeling de hele dag blijven drinken!

Ligt eraan hoeveel afvalstoffen jouw lichaam heeft, maar het is zeker niet pijnloos

Het is persoonsgebonden, hoeveel afvalstoffen jouw lichaam heeft.

Ons advies is niet doen, omdat er al spierpijn de volgende dag optreedt.

Het kan beurs aanvoelen, spierpijn. Dat is volkomen normaal.

Wij adviseren vaak een kuur, maar alles wordt individueel besproken met de behandelaar.

1x per week is meer dan voldoende

Zwangerschap, borstvoeding, medicatie gebruik, bloedverdunners, menstruatie, open wonden, koorts, spataderen

Houd het lichaam WARM na de behandeling. Wij warmen het lichaam namelijk op.

Ja dit kunnen wij zeker! Wij maken voedingsschema’s op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie

Op internet vind je veel detox sappenkuren. Echter kost dit ook wat geld. Wil jij besparen en zelf je gezonde sappen maken? Wij hebben een samengesteld detox sappenkuur voor maar €10. Neem contact met ons op als je deze wilt ontvangen.

Veelgestelde vragen – Japanese Dream Spa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 5967

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.